Nowy portal randkowy dla mądrych, pięknych i bogatych | SkyIT.pl

Nowy portal randkowy dla mądrych, pięknych i bogatych




Firma Monaco sp. z o.o. uruchomiła międzynarodową platformę randkową adresowaną dla wybranej grupy odbiorców. Jest to pierwszy portal z polskim kapitałem o zasięgu międzynarodowym dla osób wyedukowanych, z wysoką pozycją zawodową. Portal oferuje platformę spoktań, dla tych, dla których masowe portale randkowe nie mają dziś odpowiedniej oferty. www.monacolounge.eu to miejsce spotkań o zasięgu międzynarodowym, dające możliwość bezpiecznej publikacji wizerunku wśród osób o podobnym profilu, pozycji życiowej i zawodowej.

monacolounge_web

www.monacolounge.eu to idealne miejsce dla zapracowanych singli „w biegu”, poszukujących uczucia w sieci. Zarejestrować na stronie można się najsprawniej po otrzymaniu zaproszenia od założycieli portalu lub jego członków. Tym samym, wszystkie profile są weryfikowane. Dzięki tej zasadzie jedno z podstawowych ryzyk, że internauta podaje się za kogoś innego niż w rzeczywistości, jest redukowane praktycznie do zera. Istnieje możliwość wysłania prośby o rejestrację pod adres e-mail monacolounge@monacolounge.euTen adres email jest ukrywany przed spamerami, włącz obsługę JavaScript w przeglądarce, by go zobaczyć , ale wówczas proces weryfikacji może potrwać dłużej.

Portal powstał jako odpowiedź na zapotrzebowanie przyjaciół i znajomych, którzy poszukiwali portalu o większym bezpieczeństwie i ograniczonym dostępie przypadkowych osób. Umożliwia poznanie wykształciuchów, którzy mają podobny status społeczny i hołdują podobnym wartościom. Twórcy strony są przekonani, że większość udanych związków jest tworzona na zasadzie przyciągania podobieństw bardziej niż przeciwieństw; bardzo często pary poznają się także przez znajomych lub w swoim kręgu towarzyskim. Takie podejście zwiększa znacznie szanse poznania odpowiedniego partnera czy partnerki w krótkim czasie.

Nową witrynę wyróżnia nietuzinkowy, ekskluzywno-klubowy projekt graficzny.

źródło: informacja prasowa

1 komentarz. »

  1. Hmmm, porownywalny styl do http://www.tylkopiekni.pl, ciekawe czy to ta sama firma?

    Odpisz

Napisz komentarz